Close

Reserveer een kamer
in het hotel

Beste prijzen
Boek direct bij het hotel
Beveiligde verbinding via Cubilis

Suggesties vanaf 1/3

Voorgerechten

Tartaar van zalm handgesneden - kruidenkaas - wasabiTartaar van zalm handgesneden - kruidenkaas - wasabi (mogelijk met hopscheuten) 

Gebakken buikspek - St jacobsmossel op de plancha - rode biet  (mogelijk met hopscheuten) 

Schotse gerookte zalm - gepocheerd hoeve eitje 62° - mousseline saus  (mogelijk met hopscheuten) 

Verse witte asperges - hoeve eitje 62 ° - Schotse gerookte zalm - mousseline saus

Hoofdgerechten

Ossenhaas wit-blauw rood gebakken - sjalot - rode wijnsaus - pommes pont-neuf  (mogelijk met hopscheuten) 

Schotse gerookte zalm - gepocheerd hoeve eitje 62° - mousseline saus  (mogelijk met hopscheuten) 

Lamskroontje rosé gebakken - kruidenkorstje - lentegroentjes - gratin dauphinois  (mogelijk met hopscheuten) 

Verse witte asperges - hoeve eitje 62 ° - Schotse gerookte zalm - mousseline saus

Dessert

Sabayon - vers fruit - huisgemaakte vanille ijs