Suggesties
Vanaf 23/06
Fingerfood
Zeeuwse mosseltjes - chorizo - zoete ui - Pimentón de la Vera
Traag gegaarde ribbetjes (5 stuks)
Voorgerechten
Rundscarpaccio - Parmezaanse kaas - notensla
Vitello tonnato ~Amfora Style (koud kalfsvlees bedekt met kruidige tonijndressing)
Hoofdgerechten
Mosselen met frietjes natuur / witte wijn of van het huis
Paëlla met mosselen, gamba, scampi, langoustines en kip
Grietfilet - panade - beukzwam - coulis van bladpeterselie - geplette aardappel
Rundscarpaccio - Parmezaanse kaas - notensla - frietjes
Vitello tonnato ~Amfora Style - frietjes (koud kalfsvlees bedekt met kruidige tonijndressing)
Huisbereide rundstartaar - salade - frietjes
Poperingse, huisbereide hennepot - frietjes - zomersalade: koude, lokale specialiteit in gelatine met kip, kalf & konijn
Groentepaëlla
Dessert
Sorbet duo ~ passievrucht & Aperol spritz